Kvalitetsarbejde og lokalt engagement
”De seneste år har budt på et stigende fokus på renoveringsservice omkring brugte maskiner og anlæg".
O.K. Service, har stor erfaring med renovering af alle former for maskiner til storkøkkensektoren. De brugte anlæg, som kan erhverves til relativt lave priser, er alle af fremragende kvalitet. Anlæggene er 100% gennemtjekkede fra vores side, på eget værksted, og sidst men ikke mindst leveres de med garanti. O.K. Service står for høj kvalitet i arbejdet, nogle ansatte i firmaet, har over 25 års anciennitet i faget, og de fleste af firmaets medarbejdere har været i branchen mere end 10 år. Vores høje grad af erfaring suppleres løbende med deltagelse i diverse opkvalificerende kurser og efteruddannelsesforløb. O.K. Service er en naturlig del af lokalsamfundet. I 2010 kåredes vi som årets virksomhed af Broby Erhvervsforening. O.K. Service støtter blandt andet det fynske foreningsliv gennem forskellige sponsorrater.

O. K. Service Broby
Firmaet startedes i april 2001 af indehaver Ole Lorenzen og dennes far Kurt. I dag beskæftiger det fynske køle- & storkøkkenservice firma en medarbejderstab på otte ansatte bestående af syv montører og en administrativ medarbejder.